Colonia Flor de Naranja este cuoscuta ca apa de flori de portocal.

Aceasta apa pe baza de flori de portocala are proprietati relaxante care actioneaza asupra sistemului nervos, reducand toate tensiunile produse de un exces emotional si ajutand la echilibrarea si armonizarea campurilor energetice, oferindu-ne linistea si pacea de care avem nevoie.

Printre numeroasele proprietati energetice si spirituale ale coloniei de flori de portocal, acestea sunt cele mai frecvente:

Ajuta in situatiile tensionate aducand calmul si linistea de care avem nevoie.

Are proprietati relaxante si ajuta la imbunatatirea si echilibrarea emotiilor.

Are un efect racoritor si reda stralucirea naturala a pielii.

Amelioreaza crampele menstruale.

Este folosita in curatare energetica si in ritualurile spirituale, potetand iubirea.

Floarea de portocal sau floarea de azahar, poate fi folosita in ritualuri pentru imbunatatirea sanatatii mentale si emotionale, calmarea durerilor, in general pentru stabilizarea si curatarea campurilor energetice si a spatiilor. Are proprietati calmante deosebite, este foarte benefica pentru echilibru energetic, ideal pentru a aduce claritate si liniste dupa situatii mai tensionate, liniste interioara sau curatarea si armonizarea energiilor din casa ta.

Este de asemenea, utilizata in ritualurile spirituale ne ajuta sa ne deschidem inimile spre iubire si compasiune, recunoscuta ca protector al uniunii familiale si de cuplu.

NOTA:
Va rugam sa retineti ca acesta poate provoca reactii la cei care au o sensibilitate a pielii mai ridicata. Va rugam sa testati inainte de utilizare. Daca aveti dubii, nu utilizati direct pe piele. Nu este recomandat sa se ingereze.

Origine: Peru
Dimensiune: 221ml
Forma unica a sticlei ofera garantia autenticitatii acestui produs.
Mod de utilizare: Sticla cu pulverizator.

45
10 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.