Numele Palo Santo de cele mai multe ori este tradus ca „Lemn sfant”.

 

Magia Palo Santo se afla in procesul alchimic care se intampla dupa moartea unui copac. Pentru ca Palo Santo sa-si dobandeasca proprietatile magice si medicinale, trebuie sa moara, dar nu orice moarte - doar o moarte naturala a unui copac vechi intelept. Arborii Palo Santo traiesc intre 80 si 90 de ani. Dupa aceasta moarte arborele trebuie sa ramana in habitatul sau natural timp de 4 pana la 10 ani pentru a-si completa metamorfozarea. Numai atunci proprietatile sale sacre, medicinale si mistice prind viata.

 

Palo Santo a fost folosit de mii de ani in Peru si Ecuador de samani si vindecatori. Chiar si in zilele noastre prin Muntii Anzi, inca gasiti samani, curanderos si vindecatori care folosesc Palo Santo ca parte a ceremoniilor si ritualurilor lor de vindecare, dovada ca utilizarea sa este mai vie decat oricand in cultura lor.

 

Din ce in ce mai mult, proprietatile vindecatoare ale Palo Santo isi gasesc drumul in restul lumii ca fiind una dintre rasinile cu adevarat mari ale Mamei Pamant. Are capacitati atat in ​​domeniul fizic, cat si in cel metafizic. Palo Santo a atras chiar atentia cercetatorilor stiintifici occidentali pentru proprietatile sale chimice, care includ limonenul si monterpenele, care sunt studiate pentru efectele lor anti-cancer. Este cu adevarat uimitor faptul ca acest „Lemn Sfant”  ne ofera darurile sale si sub forma de colonie, asa cum o face si prin mirosul sau vindecator si fumul sacru. Ofera protectie energetica, elimina energia negativa, ridica vibratia campurilor noastre.

 

NOTA: 

Colonia de Palo Santo este inflamabila, deci nu o folositi in apropierea unei flacari deschise.

 

Va rugam sa retineti ca acesta poate provoca reactii la cei care au o sensibilitate a pielii mai ridicata. Va rugam sa testati inainte de utilizare. Daca aveti dubii, nu utilizati direct pe piele. Nu este recomandat sa se ingereze.

 

Origine: Peru

Dimensiune: 221ml

Forma unica a sticlei ofera garantia autenticitatii acestui produs.

Mod de utilizare: Sticla cu pulverizator.

48
16 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.