Agua de Kananga

 

Agua de Kananga seamana mult cu Agua de Florida si detine, de asemenea, aceleasi proprietati de curatare, binecuvantare si protectie, este considerata a fi o versiune mai grea fata de Agua de Florida, folosita pentru vindecari dificile. Agua de Kananga are un parfum mult mai profund, care este asemanator cu  „Floarea de portocal”. Agua de Kananga este folosita in mod traditional de samanii din jungla pentru extractii enegretice.

 

Diferenta intre Agua de Kananga si Agua de Florida este aroma si efectul acesteia. Ylang Ylang din Agua de Kananga ii confera o aroma distinctiva puternica, dulce si este considerata de ca fiind un parfum mai „masculin” decat aroma citrica, mai blanda si mai usoara a Apei de Florida. Ylang Ylang este adesea folosit pentru a calma si a usura tensiunile si multi oameni il folosesc pentru a „stabili starea de spirit”, deoarece ajuta la echilibrarea energiilor masculine si feminine atat in ​​interiorul propriei persoane, cat si intre parteneri. Agua de Kananga ar putea fi, prin urmare, o alegere excelenta pentru curatarea dormitorului, pentru a crea un mediu relaxat si clar pentru somn.

 

Ganditi-va la Agua de Florida si Agua de Kananga ca omologi de sex feminin / masculin. Ambele ape sunt excelente pentru curatare, binecuvantare si protectie. Folosite impreuna pot armoniza spatiile locuintelor si de lucru, astfel incat sa se mentina echilibrul si armonia energetica necesara unei stari de prezenta si contienta ridicata.

 

Ylang Ylang este adesea folosit pentru a calma si relaxa tensiunile si multi oameni il folosesc pentru a „crea starea de spirit”, deoarece ajuta la echilibrarea celor doua energii masculin si feminin.

 

Apele florale sunt excelente pentru curatare, binecuvantare si protectie.

 

Ideal pentru curatarea spatiului personal / general si curatarea aurelor si campului energetic.

 

NOTA: Va rugam sa retineti ca acesta poate provoca reactii la cei care au o sensibilitate a pielii mai ridicata. Va rugam sa testati inainte de utilizare. Daca aveti dubii, nu utilizati direct pe piele. Nu este recomandat sa se ingereze.

 

Origine: Peru

Dimensiune: 221ml

Forma unica a sticlei ofera garantia autenticitatii acestui produs.

Mod de utilizare: Sticla cu pulverizator.

 

2
23 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.