1. Alegeti Produsele

 

Folosind meniul principal, navigati prin categoriile de produse. Daca ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs, dupa ce ati selectat cantitatea, apasati butonul Adauga in Cos. In acest moment aveti posibilitatea sa Continuati Cumparaturile sau sa finalizati comanda.

 

2. Cosul de Cumparaturi

 

Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea, sa renuntati la unul sau la toate produsele selectate. Daca doriti sa mai adaugati produse in cos, puteti sa reveniti in magazin apasand butonul "Continua Cumparaturile". In cazul in care ati finalizat cumparaturile, apasati "Finalizeaza Comanda".

 

3. Detalii de livrare si comanda

 

Dupa ce ati finalizat comanda aveti posibilitatea sa cumparati cu sau fara crearea unui cont. Pentru a castiga timp la plasarea comenzilor ulterioare, pentru a va putea stoca multiple adrese de facturare/livrare, a vizualiza starea comenzilor dvs precum si ultimele produse achizitionate, va recomandam sa va creati cont. 

 

Parcurgand pas cu pas formularul din pagina cosului dvs, dupa ce ati completat adresele de livrare/facturare si ati ales modalitatea de livrare si plata, confirmati comanda apasand butonul "Trimite Comanda".

 

Comanda a fost finalizata cu succes, veti primi un email cu rezumatul comenzii, iar in cel mai scurt timp veti fi anuntati cand se face livrarea.

 

4. DURATA TRANSPORTULUI

 

Comenzile primite in zilele Luni-Vineri pana la ora 18:00 vor fi livrate catre tine in 24h, astfel incat, in ziua urmatoare vei primi coletul.

 

Comenzile primite dupa ora 18:00 si in zilele de Sambata sau Duminica vor fi livrate in 48 de ore.

 

In momentul livrarii va rugam sa verificati faptul ca ambalajul in care sunt transportate produsele este sigilat. Deschideti coletul si verificati integritatea produselor. 

 

La primul colet neridicat ne rezervam dreptul de a nu mai livra nicio comanda prin ramburs catre dumneavoastra.

 

5. COSTUL TRANSPORTULUI

 

Costul transportului prin courier este gratuit pentru comenzi mai mare de 300 lei.

 

Taxa de livrare normal cu ramburs este de 23 Lei plus 3 lei ramburs, in total 26 Ron iar pentru comenzile ce depasesc 300 Lei livrarea este GRATUITA in limita a 3 kg.

 

Taxa de livrare EasyBox este de 20 ron in conditiile in care plata se face cardul, iar pentru comenzile ce depasesc 300 Lei livrarea este GRATUITA in limita a 3 kg.

 

Daca se face plata cu cardul sau prin transfer bancar se plateste doar transportul in ambele variante de livrare.

 

Transportul prin curier va fi realizat de Sameday Curier.

Product added to compare.