Filtreaza dupa

Categorii

Categorii

Material

Material

Dimensiuni

Dimensiuni

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Greutate

Greutate

  • 0,01 kg - 0,165 kg

Pret

Pret

  • 5,00 lei - 295,00 lei

Ayni Experience
Fumigatie

Fumigatie

Fumigatia shamanica este o modalitate si o traditie veche folosita de secole pentru a crea armonie si pace prin inlocuirea vibratiilor joase, grele, cu vibratii mai inalte de iubire, bunatate si blandete. Popoarele indigene din diferite zone folosesc chiar si azi o varietate larga de ierburi si plante pentru fumigatie. Succint vorbind fumigatia inseamna arderea unor ierburi, plante sau rasini cu intentia de a curata, purifica si a proteja corpul fizic si spiritual, pentru a alunga energia negativa si pentru a crea un spatiu sacru.

In multe traditii shamanice se foloseste fumigatia in asociere cu ceremonia sau rugaciunea trimisa in cele patru directii, sud, vest, nord, est. Triburi diferite au diverse rugaciuni de fumigatie specifice ce programeaza fumul pentru o actiune anume, cum ar fi purificarea sau ajutorul Divin.

  

In zilele noastre fumigatia shamanica poate fi folosita in viata de zi cu zi in scopuri practice, pentru a restabili echilibrul fizic, mental si emotional, pentru a crea un scut impotriva energiilor ce nu sunt benefice, pentru a ne curata aura, cristalele, obiectele si instrumentele de cult sau de lucru, pentru a-ti crea din casa sau locul in care lucrezi un spatiu sacru.

Filtre active

Product added to compare.