Zaucada.ro apartine firmei  SC Ayni Experience SRL si in calitate de autor/ proprietar / administrator al site-ului www.zaucada.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre utilizatori, inclusiv a datelor cu caracter personal. 

Incepand cu data de 25 mai 2018, este pus in aplicare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

Unul dintre principiile morale de functionare ale zaucada.ro este conformarea cu prevederile legale și depunem toate eforturile pentru punerea in practica a principiilor GDPR. Prin acest lucru dorim sa subliniem inca o data importanta pe care o acordam clientilor nostri si mentinerea increderii in activitatea pe care o desfasuram. 

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Accesarea sau vizitarea website-ului www.zaucada.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare si Politicii de Confidentialitate care implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

Principii de protectie a datelor  

v  Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime ( prezentate mai jos). Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;

v  Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate;

v  Procesarea datelor personale se va face într-o maniera legala, corecta si transparenta;

v  Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;

v  Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora.

Datele personale

v  Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume,adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc. 

Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectam pot include urmatoarele:

v  Numele si datele de contact (Numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon si alte date de contact similare). Pentru a putea procesa comenzile avem nevoie de nume si prenume, adresa de facturare si un numar de telefon valid. Utilizam aceste informatii pentru a procesa comanda si a va putea contacta daca este necesar. In cazul in care doriti sa va creati un cont pe site-ul zaucada.ro este necesara furnizarea unei adrese de mail valide.

v  Parolele, indiciile pentru parole si informatii de securitate similare folosite pentru autentificare si pentru accesarea contului.

v  Date despre caracteristicile pe care le utilizati, articolele pe care le achizitionati si paginile web pe care le vizitati.

v  Date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs. De asemenea, includ adresa IP, setarile regionale si setarile de limba.

Scopul colectarii datelor personale

v  Informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia Contului lor pe zaucada.ro;

v  informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite;

v  Trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail), numai in cazul in care persoana vizata si-a exprimat in mod explicit acordul. Prin acțiunile noastre de marketing direct dorim să vă ținem la curent cu ofertele actuale, campaniile bilunare, produsele și serviciile noastre, campaniile de tip BLACK Friday, respectând dispozițiile legale în vigoare.

Utilizarea datelor personale

v  Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopul mai sus mentionat.

v  Vom pastra informatiile clientului pentru perioada in care contul sau este activ, pentru oricare din scopurile mentionate mai sus.

Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

v  Clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la:  rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate.

v  Pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.

In cazul in care exista intrebari legate de securitatea datelor personale, ele pot fi trimise la adresa de e-mail contact#ayni-experience.com

Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, zaucada.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre clienti.

zaucada.ro NU promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul zaucada.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la contact@ayni-experience.com.

Product added to compare.