Fumigatia este o ceremonie folosita pentru a eliminarea energiilor negative si pentru a atrage pe cele pozitive. Nativii americanii  au folosit in mod traditional multe ierburi in acest scop, fiecare avand un efect diferit asupra aurei si a spatului. Una din aceste plante este si California White Sage – Salvia Apiana.

 

Puteti arde o legatura direct de la capat (stingeti cu atentie dupa aceea) sau rupeti fragmente din ea pentru a arde intr-un recipient, cum ar fi un bol sau o catuie. Puteti spune o rugaciune in timp ce folositi o pana sau pur si simplu cu palma directionati fumul.

 

Salvia Alba – California White Sage poate fi folosita pentru curatarea campurilor energetice, inainte de meditatie sau rugaciune. Destul de des este folosita in zilele noastre de catre vindecatori si terapeuti. Salvia Alba poate fi folosita si pentru curatarea unei case sau a unui spatiu.

 

Tara de origine: SUA

 

O punga contine:  salvie alba californiana pura, de calitate superioara. Recoltata manual din mediu natural si are o greutate de aproximativ 50 grame.

 

Despre California White Sage

 

California White Sage (Salvia Alpina) este o planta cu flori tepoase, se afla de-a lungul coastei sudice a Californiei de sud.

 

Salvie este o planta purificatoare si poate fi folosita pentru a indeparta energiile si sentimentele negative. In mod traditional, este considerata a fi capabila sa deschida oamenii si sa aduca capacitatea de a avea o legatura mai mare cu lumea sacra.

 

Proprietatile sale o fac ideala pentru utilizarea in ceremoniile de purificare si curatare a oamenilor, locurilor si obiectelor, precum si pentru meditatie sau rugaciune.

207
24 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.