Colonia de Ruda ajuta la echilibrarea si sustinerea stabilitatii interioare, mai ales in momentele in care cineva este supus unor critici si provocari intense.

Ajuta la vindecarea ranilor mentale si la eliberarea tensiunilor interioare. Are proprietati antidepresive.

In Peru, colonia de Ruda este folosita ca protectie impotriva invidiei, animozitatii si deochiului, precum si impotriva altor energii negative. Se considera ca aduce stabilitate interioara si reduce tensiunea mentala. Poate fi folosita in timpul ceremoniilor, ritualurilor, proceselor de vindecare pentru protectie, deschiderea spatiului sacru, hranirea altarelor sacre, bai de vindecare.

Ruda este o planta sacra care are proprietati de protectie si curatare. Ne va ajuta sa ne regeneram vitalitatea, sa ne armonizam si sa ne echilibram energia. Se poate pulveriza acasa si in spatiile in care lucrati sau asupra noastra direct pe piele. Faceti dus in mod obisnuit si o data uscati pulverizati colonia de ruda pentru a va proteja. Fa-o o data pe saptamana si vei alunga energia negativa, invidia si deochiul. Se poate utiliza in acelasi mod prin pulverizare asupra corpului atunci cand va confruntati cu situatii dificile: o cearta, o vizita la spital sau vizite la o persoana despre care stiti ca nu va place, sau nu va vrea binele. Este o modalitate usoara si simpla de a echilibra si stabiliza energiile campurilor noastre, astfel incat totul sa se desfasoare in cel mai bun mod posibil.

De asemenea, este folosita pentru curatarea incaperilor si a spatiilor.

NOTA: Va rugam sa retineti ca acesta poate provoca reactii la cei care au o sensibilitate a pielii mai ridicata. Va rugam sa testati inainte de utilizare. Daca aveti dubii, nu utilizati direct pe piele. Nu este recomandat sa se ingereze.

Origine: Peru
Dimensiune: 221ml
Forma unica a sticlei ofera garantia autenticitatii acestui produs.
Mod de utilizare: Sticla cu pulverizator.

Colonia-de-Ruda
12 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.