Colonia de Ruda ajuta la echilibrarea si sustinerea stabilitatii interioare, mai ales in momentele in care cineva este supus unor critici si provocari intense.

Ajuta la vindecarea ranilor mentale si la eliberarea tensiunilor interioare. Are proprietati antidepresive.

In Peru, colonia de Ruda este folosita ca protectie impotriva invidiei, animozitatii si deochiului, precum si impotriva altor energii negative. Se considera ca aduce stabilitate interioara si reduce tensiunea mentala. Poate fi folosita in timpul ceremoniilor, ritualurilor, proceselor de vindecare pentru protectie, deschiderea spatiului sacru, hranirea altarelor sacre, bai de vindecare.

Ruda este o planta sacra care are proprietati de protectie si curatare. Ne va ajuta sa ne regeneram vitalitatea, sa ne armonizam si sa ne echilibram energia. Se poate pulveriza acasa si in spatiile in care lucrati sau asupra noastra direct pe piele. Faceti dus in mod obisnuit si o data uscati pulverizati colonia de ruda pentru a va proteja. Fa-o o data pe saptamana si vei alunga energia negativa, invidia si deochiul. Se poate utiliza in acelasi mod prin pulverizare asupra corpului atunci cand va confruntati cu situatii dificile: o cearta, o vizita la spital sau vizite la o persoana despre care stiti ca nu va place, sau nu va vrea binele. Este o modalitate usoara si simpla de a echilibra si stabiliza energiile campurilor noastre, astfel incat totul sa se desfasoare in cel mai bun mod posibil.

De asemenea, este folosita pentru curatarea incaperilor si a spatiilor. 

 

Produs original din Peru:

Aceasta este o colonie din seria C’est Si Bon de Lanman & Kemp Barclay - Peru, producatorii renumitei Agua de Florida. Aceasta colonie originala este facuta in Peru pe baza de alcool din trestie de zahar din Peru. Are propria sa compozitie unica, miroase mult mai proaspat si energic. Este mai puternica decat alte variante mai ieftine/non-originale. Majoritatea samanilor peruvieni folosesc doar originalul pentru ritualurile si ceremoniile de curatare.

 

Utilizare:

Poate fi folosit direct pe corp sau vaporizat cu un pulverizator in incaperi.

Poate fi folosita asa cum este si in combinatie cu alte Ape Samanice, sau dupa o curatare energetica efectuata cu Palo Santo sau alte tipuri de fumigatie.

 

Ce sunt apele samanice:

Apele samanice sunt un instrument practic si puternic pentru purificarea campurilor energetice, a mediului si a oamenilor. Sunt produse cu ierburi si flori sacre din tinuturi mistice si contin energia acestora. Sunt folosite pentru a curata si a indeparta spiritele rele, energiile negative si calamitatile. Ele ne ajuta sa ne reincarcam cu energie pozitiva si aduc abundenta. Ele pot fi folosite ca si tamaia.

 

Continut: 221 ml

Producator: Lanman & Kemp Barclay - Peru

  

NOTA: Nu este pentru uz intern. Este inflamabila aveti grija cand o folositi langa un foc deschis. Utilizati numai in spatii bine ventilate. A nu se lasa la indemana copiilor si a animalelor de companie. Tineti departe de materiale inflamabile. Evitati contactul cu pielea si hainele daca va stiti alergici, poate provoca reactii alergice. Aceasta colonie poate fi folosita intr-o sticla cu atomizor si pulverizata.

 

Exonerare de responsabilitate:

Produsele/serviciile si afirmatiile facute despre anumite produse sau servicii pe sau prin intermediul acestui site nu au fost evaluate de Ayni Experience SRL si nu sunt aprobate pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informatiile furnizate pe acest site au doar scop informativ si nu sunt destinate sa inlocuiasca sfatul medicului dumneavoastra sau al altui profesionist din domeniul sanatatii sau orice informatii continute pe sau in orice eticheta sau ambalaj al produsului. Nu trebuie sa utilizati informatiile de pe acest site pentru diagnosticarea sau tratarea oricarei probleme de sanatate sau pentru prescrierea vreunui medicament sau alt tratament. Ar trebui sa va consultati cu un profesionist din domeniul sanatatii inainte de a incepe orice dieta, exercitii fizice sau program de suplimente, inainte de a lua orice medicament sau daca aveti sau banuiti ca ati putea avea o problema de sanatate.

51
14 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.