„Candela daruirii” este o candela cu ulei, lucrata manual din portelan, utilizabila ca obiect de cult crestin, prin care se aduce prinos neintrerupt de lumina si rugaciune, de catre credinciosii crestini, ca parte din pravila lor personala sau in cadrul unor slujbe religioase.

 

Lumina data de candela este constanta, datorita conducerii progresive a uleiului dintr-o sticla la un fitil. Fitilul va arde pana ce uleiul se consuma integral, timp indelungat.

 

Candela ofera posibilitatea de reutilizare, ori de cate ori uleiul este complet epuizat putand fi inlocuit.

 

Unul dintre avantajele acestei candele este posibilitatea de a functiona atat in spatii inchise, cat si in aer liber, fara pericol de explozie sau de stingere a candelei, si fara interventia omului.

 

Daca temperatura mediului ambient este mai ridicata, este necesar un ulei mai vascos, iar daca temperatura mediului ambient este mai joasa, atunci este nevoie de un ulei mai lichid.

 

Un alt avantaj al candelei este acela ca permite o utilizare curata, prin pastrarea in totalitate a uleiului in interiorul candelei, eliminand astfel riscul de patare cu parafina topita sau cu ulei, risc prezent in cazul altor candele sau lumanari.

111
3 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.