PALO SANTO - BURSEARA GRAVEOLENS

Lemnul de Palo Santo

Burseara Graveolens cunoscuta sub numele de Palo Santo sau lemnul sacru, sfant provine din America Sud. Mai este cunoscut sub numele de tamaia samanilor folosit in ceremoniile sacre. Avand un miros puternic parfumat, lemnul este folosit ca antiseptic, antibacterian si in ritualuri de curatare.

Arborele de Palo Santo „lemn sfant” este originar din padurile tropicale, de pe coasta Pacificului de Sud, in jungla Amazoniana, Ecuador si Peru fiind tarile principale unde se regaseste cel mai mult. Are o durata de viata intre 80 si 90 de ani.

In 2017, Ministerul Mediului din Ecuador si Peru a anuntat ca sustine utilizarea durabila a arborilor de Palo Santo. Aceasta inseamna ca hectare suplimentare de padure trec sub admninistrarea si protectia guvernului. Arborii astfel protejati vor fi recoltati ecologic de catre localnici, care se vor ocupa de trasabilitatea produselor de Palo Santo de la plantare, colectare, sortare, pana la transformarea lor in diferite produse menite comercializarii.

Se recolteaza numai ramurile care cad in mod natural, sau arborii care si-au incheiat ciclul de viata. Lemnul (ramuri sau copac) este lasat sa se usuce, pe pamant timp de cel putin 2 ani, timp in care, in interiorul lui se formeaza o rasina cu o compozitiie unica, care se imbogateste in compusi aromatici, odata cu trecerea timpului.

Pentru fiecare kg de Palo Santo achizitionat, SC Ayni Experience SRL, doneaza 10% din vanzari pentru a ajuta la replantarea acestor arbori aflati pe cale de disparitie. Donatiile sunt folosite pentru plantarea mai multor copaci.

Locuitorii din America de Sud au folosit lemnul de Palo Santo, in principal, pentru a se proteja de insecte (tantari, gandaci), dar si in ritualuri ancestrale de purificare, prin care samanii curatau spatiul, in timpul terapiilor, de energiile negative si de spiritele rele.

Dimensiune: aproximativ 100mm bete

Avantaje si proprietati!

Tamaie puternica de curatare. Parfum de citrice proaspat, care are proprietati extrem de ridicate antiseptice si de curatare.

Lemnul de Palo Santo este folosit de samani si de persoane din intreaga lume in practici energetice, ritualuri si ceremonii pentru a curata campul energetic si spatiile.

Utilizari: Pentru curatarea spatiului, corpurilor energetice, in ritualuri si ceremonii.

Cantitate: Aproximativ 160 de bete pe kg

Mod de utilizare: Dupa ce arde putin se stinge flacara si prin fumul care se degaja se purufica campurile si spatiile lasand o aroma placuta.

Asezati-l intr-un vas rezistent la caldura sau intr-un bol de fumigatie pentru utilizare.

Una dintre proprietatile unice ale lemnului de Palo Santo este puterea de curatare, ceea ce conteaza si face ca modul din care provine lemnul sa fie atat de important.

74
31 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.