Fumigatia este o ceremonie folosita pentru a eliminarea energiilor negative si pentru a atrage pe cele pozitive. Nativii americanii  au folosit in mod traditional multe ierburi in acest scop, fiecare avand un efect diferit asupra aurei si a spatului. Una din aceste plante este si California White Sage – Salvia Apiana.

 

Puteti arde o legatura direct de la capat (stingeti cu atentie dupa aceea) sau rupeti fragmente din ea pentru a arde intr-un recipient, cum ar fi un bol sau o catuie. Puteti spune o rugaciune in timp ce folositi o pana sau pur si simplu cu palma directionati fumul.

  

Salvia Alba – California White Sage poate fi folosita pentru curatarea campurilor energetice, inainte de meditatie sau rugaciune. Destul de des este folosita in zilele noastre de catre vindecatori si terapeuti. Salvia Alba poate fi folosita si pentru curatarea unei case sau a unui spatiu.

  

Tara de origine: SUA

  

O legatura (Smudge stick) contine:  salvie alba californiana pura, de calitate superioara. Recoltata manual din mediu natural si are o greutate de aproximativ 25 grame.

  

Despre California White Sage

  

California White Sage (Salvia Alpina) este o planta cu flori tepoase, se afla de-a lungul coastei sudice a Californiei de sud.

  

Salvie este o planta purificatoare si poate fi folosita pentru a indeparta energiile si sentimentele negative. In mod traditional, este considerata a fi capabila sa deschida oamenii si sa aduca capacitatea de a avea o legatura mai mare cu lumea sacra.

  

Proprietatile sale o fac ideala pentru utilizarea in ceremoniile de purificare si curatare a oamenilor, locurilor si obiectelor, precum si pentru meditatie sau rugaciune.

 

De unde vine fumigatia?

Ritualul smudging vine de la nativii americani. Ei ard ierburile pentru a intra in contact cu lumea spirituala. Ei fac asta printre altele pentru a risipi energiile rele si pentru a evoca energiile bune. Astfel au curatat spatiile de locuit si chiar persoanele de energiile negative. Fumigatia ca ritual si-a gasit drumul si in Europa, desi de obicei nu evocam spirite cu ea. Aici o folosim in principal pentru a elimina mirosurile nedorite si negativitatea. De asemenea o puteti folosi inainte sau in timpul unei meditatii.

 

Avertisment: 

Pastrati distanta de siguranta fata de punctul de ardere al legaturii.  Folositi legaturile de fumigatie intr-o zona ventilata.  Persoanele alergice ar trebui sa le foloseasca cu precautie. Poate sa provoace iritatie cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor si animalelor de companie.  A nu se ingera. Evitati inspirarea directa a fumului. Asigurati-va ca cenusa cade pe suprafete rezistente la foc. Folositi un vas special pentru ardere/fumigatie. Nu este recomandat persoanelor cu probleme respiratorii.

 

Exonerare de responsabilitate:

Produsele/serviciile si afirmatiile facute despre anumite produse sau servicii pe sau prin intermediul acestui site nu au fost evaluate de Ayni Experience SRL si nu sunt aprobate pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informatiile furnizate pe acest site au doar scop informativ si nu sunt destinate sa inlocuiasca sfatul medicului dumneavoastra sau al altui profesionist din domeniul sanatatii sau orice informatii continute pe sau in orice eticheta sau ambalaj al produsului. Nu trebuie sa utilizati informatiile de pe acest site pentru diagnosticarea sau tratarea oricarei probleme de sanatate sau pentru prescrierea vreunui medicament sau alt tratament. Ar trebui sa va consultati cu un profesionist din domeniul sanatatii inainte de a incepe orice dieta, exercitii fizice sau program de suplimente, inainte de a lua orice medicament sau daca aveti sau banuiti ca ati putea avea o problema de sanatate.

208
18 Produse

Fisa tehnica

Material
White Sage
Dimensiuni
10 - 11 cm
Greutate(Kg)
0.053
Continut produs
1 Bucata
Timp de ardere
Mai mult de 2 ore

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.