• Nou

Salvia Alba o planta din familia mentei a fost folosita de secole de nativii americani in ceremoniile lor de purificare si ceremoniile de vindecare. Se crede ca arderea frunzelor sale uscate rulate in compozitia conurilor de fumigatie curata spatiul, persoana sau obiectul de toate spiritele rele sau energiile negative.

  

Palo Santo “Lemnul sfant” un copac salbatic care creste in padurile tropicale amazoniene a fost folosit de mii de ani de catre samani pentru a vindeca copul si sufletul si pentru a purifica spatiile. Combinatia aromei de pamant a salviei albe cu mirosul linistitor balsamic de Palo Santo creaza spatiul perfect pentru meditatie. Lemnul are un efect stimulant asupra starii tale de spirit. Este un parfum potrivit pentru momentele in care ai nevoie de inspiratie

 

AVERTISMENT: 

Pastrati distanta de siguranta fata de punctul de ardere al conului.  Folositi conurile intr-o zona ventilata.  Persoanele alergice la betisoare parfumate ar trebui sa le foloseasca cu precautie. Poate sa provoace iritatie cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor si animalelor de companie.  A nu se ingera. Evitati inspirarea directa a vaporilor. Spalati-va pe maini dupa ce utilizati conurile. Pastrati ambalajul inchis. In caz de iritatie a pielii, spalati cu sapun si apa. Daca iritatia persista consultati medicul. Asigurati-va ca cenusa cade pe suprafete rezistente la foc. Folositi un suport pentru ardere conuri. Nu este recomandat persoanelor cu probleme respiratorii. Inainte de a fi aruncate conurile folosite asigurati-va ca sunt stinse.

 

Exonerare de responsabilitate:

Produsele/serviciile si afirmatiile facute despre anumite produse sau servicii pe sau prin intermediul acestui site nu au fost evaluate de Ayni Experience SRL si nu sunt aprobate pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informatiile furnizate pe acest site au doar scop informativ si nu sunt destinate sa inlocuiasca sfatul medicului dumneavoastra sau al altui profesionist din domeniul sanatatii sau orice informatii continute pe sau in orice eticheta sau ambalaj al produsului. Nu trebuie sa utilizati informatiile de pe acest site pentru diagnosticarea sau tratarea oricarei probleme de sanatate sau pentru prescrierea vreunui medicament sau alt tratament. Ar trebui sa va consultati cu un profesionist din domeniul sanatatii inainte de a incepe orice dieta, exercitii fizice sau program de suplimente, inainte de a lua orice medicament sau daca aveti sau banuiti ca ati putea avea o problema de sanatate.

295
60 Produse

Fisa tehnica

Material
Faina de lemn
Brand
Green Tree
Greutate(Kg)
0.053
Continut produs
8 conuri
Timp de ardere
Aproximativ 20 minute

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.