Salvia Alba a fost folosita de secole de popoarele native americane pentru ceremoniile lor de purificare si sesiunile de vindecare. Acesta planta din familia mentei folosita pentru fumigatie este considerata sacra si se crede ca ea curata spatiul de orice spirit malefic sau de energii negative.

 

Arderea frunzelor uscate amestecate in compozitia betisoarelor de fumigatie are de asemenea scopul de a binecuvanta, curata si vindeca persoana sau obiectul care este tamaiat.

 

Salvia alba are un miros foarte distinctiv rasinos care activeaza o mai mare capacitate de concentrare si induce o relaxare profunda.

 

100% FACUTE CU PALO SANTO AUTENTIC

INFUZATE CU ENERGIE POZITIVA

RULATE MANUAL

100% VEGAN

  

AVERTISMENT: Pastrati distanta de siguranta fata de punctul de ardere al betisorului.  Folositi betisoarele intr-o zona ventilata.  Persoanele alergice la betisoare parfumate ar trebui sa le foloseasca cu precautie. Poate sa provoace iritatie cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor si animalelor de companie.  A nu se ingera. Evitati inspirarea directa a vaporilor. Spalati-va pe maini dupa ce utilizati betisoarele. Pastrati ambalajul inchis. In caz de iritatie a pielii, spalati cu sapun si apa. Daca iritatia persista consultati medicul. Asigurati-va ca cenusa cade pe suprafete rezistente la foc. Folositi un suport pentru ardere betioare. Nu este recomandat persoanelor cu probleme respiratorii.

  

Fabricat in INDIA.

Produs Eco si Prietenos cu mediul.

  

Exonerare de responsabilitate:

Produsele/serviciile si afirmatiile facute despre anumite produse sau servicii pe sau prin intermediul acestui site nu au fost evaluate de Ayni Experience SRL si nu sunt aprobate pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informatiile furnizate pe acest site au doar scop informativ si nu sunt destinate sa inlocuiasca sfatul medicului dumneavoastra sau al altui profesionist din domeniul sanatatii sau orice informatii continute pe sau in orice eticheta sau ambalaj al produsului. Nu trebuie sa utilizati informatiile de pe acest site pentru diagnosticarea sau tratarea oricarei probleme de sanatate sau pentru prescrierea vreunui medicament sau alt tratament. Ar trebui sa va consultati cu un profesionist din domeniul sanatatii inainte de a incepe orice dieta, exercitii fizice sau program de suplimente, inainte de a lua orice medicament sau daca aveti sau banuiti ca ati putea avea o problema de sanatate.

239
22 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.