Ruda Ruda este o planta cu proprietati curative puternice. Ruda ajuta la echilibrarea si sustinerea stabilitatii interioare, mai ales in momentele in care cineva este supus unor critici si provocari intense.

Ruda este cunoscuta pentru efectul sau protector si pentru indepartarea raului.

 

Ruda ajuta la echilibrarea si sustinerea stabilitatii interioare, mai ales in momentele in care cineva este supus unor critici si provocari intense.

Ajuta la vindecarea ranilor mentale si la eliberarea tensiunilor interioare. Are proprietati antidepresive.

In Peru, Ruda este folosita ca protectie impotriva energii negative. Se considera ca aduce stabilitate interioara si reduce tensiunea mentala. Poate fi folosita in timpul ceremoniilor, ritualurilor, proceselor de vindecare pentru protectie, deschiderea spatiului sacru, hranirea altarelor sacre.

Ruda este o planta sacra care are proprietati de protectie si curatare. Ne va ajuta sa ne regeneram vitalitatea, sa ne armonizam si sa ne echilibram energia. De asemenea, este folosita pentru curatarea incaperilor si a spatiilor. 

 

De unde vine fumigatia?

Ritualul smudging vine de la nativii americani. Ei ard ierburile pentru a intra in contact cu lumea spirituala. Ei fac asta printre altele pentru a risipi energiile rele si pentru a evoca energiile bune. Astfel au curatat spatiile de locuit si chiar persoanele de energiile negative. Fumigatia ca ritual si-a gasit drumul si in Europa, desi de obicei nu evocam spirite cu ea. Aici o folosim in principal pentru a elimina mirosurile nedorite si negativitatea. De asemenea o puteti folosi inainte sau in timpul unei meditatii.

  

Avertisment: 

Pastrati distanta de siguranta fata de punctul de ardere al legaturii.  Folositi legaturile de fumigatie intr-o zona ventilata.  Persoanele alergice ar trebui sa le foloseasca cu precautie. Poate sa provoace iritatie cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor si animalelor de companie.  A nu se ingera. Evitati inspirarea directa a fumului. Asigurati-va ca cenusa cade pe suprafete rezistente la foc. Folositi un vas special pentru ardere/fumigatie. Nu este recomandat persoanelor cu probleme respiratorii.

  

Exonerare de responsabilitate:

Produsele/serviciile si afirmatiile facute despre anumite produse sau servicii pe sau prin intermediul acestui site nu au fost evaluate de Ayni Experience SRL si nu sunt aprobate pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informatiile furnizate pe acest site au doar scop informativ si nu sunt destinate sa inlocuiasca sfatul medicului dumneavoastra sau al altui profesionist din domeniul sanatatii sau orice informatii continute pe sau in orice eticheta sau ambalaj al produsului. Nu trebuie sa utilizati informatiile de pe acest site pentru diagnosticarea sau tratarea oricarei probleme de sanatate sau pentru prescrierea vreunui medicament sau alt tratament. Ar trebui sa va consultati cu un profesionist din domeniul sanatatii inainte de a incepe orice dieta, exercitii fizice sau program de suplimente, inainte de a lua orice medicament sau daca aveti sau banuiti ca ati putea avea o problema de sanatate.

287
16 Produse

Fisa tehnica

Material
Frunze de cedru
Dimensiuni
10 - 11 cm
Greutate(Kg)
0.028
Continut produs
1 Bucata
Timp de ardere
Mai mult de 2 ore

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.