Fumigatia este o ceremonie folosita pentru a eliminarea energiilor negative si pentru a atrage pe cele pozitive. Nativii americanii au folosit in mod traditional multe ierburi in acest scop, fiecare avand un efect diferit asupra aurei si a spatului. Una din aceste plante este si California White Sage – Salvia Apiana.

 

Sweetgrass este un tip de iarba care se gaseste de regula in America de Nord si la granita dintre Asia si Europa. Daca nu ai folosit pana acum iarba dulce putem spune ca are un miros placut si dulce. Acolo unde salvia alba este foarte patrunzatoare, iarba dulce este mult mai blanda si mai dulce. Oamenii care cunosc mirosul il gasesc adesea asemanator cu mirosul de caramel.

Mirosul placut dulce al ierbii dulci calmeaza, te face vesel si elimina energia negativa.

  

Legaturile de fumigatie pot fi folosite pentru curatarea aurei inainte de meditatie. Ele de mai folosesc si inainte de rugaciune sau sunt destul de des folosite de terapeuti inainte de tratamente, pentru purificarea spatiului si invocarea energiilor pozitive.

  

Fumigatia este folosita de multa vreme pentru a ne conecta la taramul spiritual sau pentru a imbunatati intuitia.

  

Arderea salviei impreuna cu lemongrass poate ridica starea de spirit, ar putea fi de asemenea un mare aliat impotriva stresului. Practica fumigatiei este destul de simpla se foloseste o scoica sau un vas de ceramica pentru a tine legatura arzand sau pentru a scutura cenusa. Optional puteti folosi pene sau evantai pentru a inprastia fumul in spatii sau asupra corpului.

  

De unde vine fumigatia?

 

Ritualul smudging vine de la nativii americani. Ei ard ierburile pentru a intra in contact cu lumea spirituala. Ei fac asta printre altele pentru a risipi energiile rele si pentru a evoca energiile bune. Astfel au curatat spatiile de locuit si chiar persoanele de energiile negative. Fumigatia ca ritual si-a gasit drumul si in Europa, desi de obicei nu evocam spirite cu ea. Aici o folosim in principal pentru a elimina mirosurile nedorite si negativitatea. De asemenea o puteti folosi inainte sau in timpul unei meditatii.

    

Avertisment: 

Pastrati distanta de siguranta fata de punctul de ardere al legaturii.  Folositi legaturile de fumigatie intr-o zona ventilata.  Persoanele alergice ar trebui sa le foloseasca cu precautie. Poate sa provoace iritatie cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor si animalelor de companie.  A nu se ingera. Evitati inspirarea directa a fumului. Asigurati-va ca cenusa cade pe suprafete rezistente la foc. Folositi un vas special pentru ardere/fumigatie. Nu este recomandat persoanelor cu probleme respiratorii.

  

Exonerare de responsabilitate:

Produsele/serviciile si afirmatiile facute despre anumite produse sau servicii pe sau prin intermediul acestui site nu au fost evaluate de Ayni Experience SRL si nu sunt aprobate pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informatiile furnizate pe acest site au doar scop informativ si nu sunt destinate sa inlocuiasca sfatul medicului dumneavoastra sau al altui profesionist din domeniul sanatatii sau orice informatii continute pe sau in orice eticheta sau ambalaj al produsului. Nu trebuie sa utilizati informatiile de pe acest site pentru diagnosticarea sau tratarea oricarei probleme de sanatate sau pentru prescrierea vreunui medicament sau alt tratament. Ar trebui sa va consultati cu un profesionist din domeniul sanatatii inainte de a incepe orice dieta, exercitii fizice sau program de suplimente, inainte de a lua orice medicament sau daca aveti sau banuiti ca ati putea avea o problema de sanatate.

291
19 Produse

Fisa tehnica

Material
White Sage & Lemongrass
Dimensiuni
10 - 11 cm
Greutate(Kg)
0.028
Continut produs
1 Bucata
Timp de ardere
Mai mult de 2 ore

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.