• La reducere!
  • -3%

Colonia de Sandalo are parfumul aromat lemnos al lemnului de santal. Lemnul de santal este un nume cunoscut in lumea parfumurilor si este unul dintre cele mai senzuale si spirituale parfumuri din lume. Este un mijloc foarte bland de a calma emotii precum supararea, frustrarea si furia.

 

Aroma Colonia de Sandalo va ofera pace, calm, seninatate, perseverenta si reflectie. Are o aroma caracteristica intre balsamic si dulce, care actioneaza mai ales la nivel spiritual aducand claritate si armonie.

 

Apa din lemn de santal are proprietati de echilibrare in ceea ce priveste sistemul nervos. Calmeaza durerile de cap, insomnia si agitatia. De asemenea, aduce pace, calm, seninatate, perseverenta si reflectie.

 

Agua de Sándalo actioneaza ca un val care curge, incet prin corpul nostru, care inlatura tensiunea, stresul si suprastimularea. Calmeaza, armonizeaza, echilibreaza si promoveaza contactele interpersonale si are un efect de stimulare senzuala atat asupra barbatilor, cat si asupra femeilor. In Peru, este folosita pentru a transforma energiile sexuale si a dizolva blocajele de la acest nivel.

 

Se stie ca lemnul de santal este foarte eficient in promovarea comunicarii si a afacerilor. Asa ca in multe magazine si companii ii putem simti aroma, mai ales in tarile din est. Ajuta foarte mult si din punct de vedere spiritual, contribuind la dezvoltarea unor calitati precum fraternitatea sau solidaritatea.

 

De asemenea, promoveaza eliberarea fricilor, buna dispozitie si usurinta in comunicare, deoarece lemnul de santal este excelent ca purificator de energie. Indepartati egoismul, minciuna, frauda si inselaciunea.

 

Produs original din Peru:

 

Aceasta este o colonie din seria C’est Si Bon de Lanman & Kemp Barclay - Peru, producatorii renumitei Agua de Florida. Aceasta colonie originala este facuta in Peru pe baza de alcool din trestie de zahar din Peru. Are propria sa compozitie unica, miroase mult mai proaspat si energic. Este mai puternica decat alte variante mai ieftine/non-originale. Majoritatea samanilor peruvieni folosesc doar originalul pentru ritualurile si ceremoniile de curatare.

   

Utilizare:

 

Poate fi folosit direct pe corp sau vaporizat cu un pulverizator in incaperi.

Poate fi folosita asa cum este si in combinatie cu alte Ape Samanice, sau dupa o curatare energetica efectuata cu Palo Santo sau alte tipuri de fumigatie.

 

Ce sunt apele samanice:

Apele samanice sunt un instrument practic si puternic pentru purificarea campurilor energetice, a mediului si a oamenilor. Sunt produse cu ierburi si flori sacre din tinuturi mistice si contin energia acestora. Sunt folosite pentru a curata si a indeparta spiritele rele, energiile negative si calamitatile. Ele ne ajuta sa ne reincarcam cu energie pozitiva si aduc abundenta. Ele pot fi folosite ca si tamaia.

  

Continut: 221 ml

 

Producator: Lanman & Kemp Barclay - Peru

   

NOTA: Nu este pentru uz intern. Este inflamabila aveti grija cand o folositi langa un foc deschis. Utilizati numai in spatii bine ventilate. A nu se lasa la indemana copiilor si a animalelor de companie. Tineti departe de materiale inflamabile. Evitati contactul cu pielea si hainele daca va stiti alergici, poate provoca reactii alergice. Aceasta colonie poate fi folosita intr-o sticla cu atomizor si pulverizata.

 

Exonerare de responsabilitate:
 

Produsele/serviciile si afirmatiile facute despre anumite produse sau servicii pe sau prin intermediul acestui site nu au fost evaluate de Ayni Experience SRL si nu sunt aprobate pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informatiile furnizate pe acest site au doar scop informativ si nu sunt destinate sa inlocuiasca sfatul medicului dumneavoastra sau al altui profesionist din domeniul sanatatii sau orice informatii continute pe sau in orice eticheta sau ambalaj al produsului. Nu trebuie sa utilizati informatiile de pe acest site pentru diagnosticarea sau tratarea oricarei probleme de sanatate sau pentru prescrierea vreunui medicament sau alt tratament. Ar trebui sa va consultati cu un profesionist din domeniul sanatatii inainte de a incepe orice dieta, exercitii fizice sau program de suplimente, inainte de a lua orice medicament sau daca aveti sau banuiti ca ati putea avea o problema de sanatate.

242
22 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.