Sweetgrass este un tip de iarba care se gaseste de regula in America de Nord si la granita dintre Asia si Europa. Daca nu ai folosit pana acum iarba dulce putem spune ca are un miros placut si dulce. Acolo unde salvia alba este foarte patrunzatoare, iarba dulce este mult mai blanda si mai dulce. Oamenii care cunosc mirosul il gasesc adesea asemanator cu mirosul de caramel.

 

Mirosul placut dulce al ierbii dulci calmeaza, te face vesel si elimina energia negativa.

 

Puteti recunoaste o legatura de iarba dulce dupa structura ei impletita. Cu acest produs pur natural, iti poti curata casa de energia negativa.

 

Prin „fumigatie” ne referim la ceremoniile pe care indienii le tineau pentru a alunga spiritele rele. In timpul acestor ritualuri se ard ierburi precum salvie alba, palo santo, tamaie pentru a alunga spiritele rele si a atrage spirite prietenoase. Prin aceste ritualuri indienii au reusit uneori sa intre in contact cu lumea spiritelor si cu subconstientul lor.

 

Indienii ardeau ierburile intr-un vas sau coaja ignifuga. Ei prefera sa se asigure ca imbina cele patru elemente: foc (ardere), pamant (ierburi), apa (cochilie) si aer (fum).

 

Pentru a face propria ceremonie de fumigatie ai nevoie de o legatura de iarba dulce, un vas pentru fumigatie si o bricheta. Aprindeti cu grija iarba impletita si stingeti flacara pentru a permite fumului sa iasa. Daca doriti sa curatati spatiul este suficient sa imprastiati fumul cu o pana sau cu mana.

 

Iarba dulce se foloseste pentru: eliminarea energiei negative, crearea unui miros placut pentru meditatie si relaxare, inaugurarea unei noi case, alungarea spiritelor rele si aducerea armoniei in spatiul si in campul energetic unde este folosita.

 

Va recomandam sa deschideti intotdeauna o fereastra sau o usa in timpul unei ceremonii de fumigatie. In acest fel, negativitatea si energiile nedorite pot parasi casa sau spatiul pe care il curatam. De asemenea, mentineti climatul din casa dumneavoastra sanatos. Stati intotdeauna aproape in timp ce ardeti ierburi si aveti grija intotdeauna de copiii mici si animale.

 

Exonerare de responsabilitate:

Produsele/serviciile si afirmatiile facute despre anumite produse sau servicii pe sau prin intermediul acestui site nu au fost evaluate de Ayni Experience SRL si nu sunt aprobate pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informatiile furnizate pe acest site au doar scop informativ si nu sunt destinate sa inlocuiasca sfatul medicului dumneavoastra sau al altui profesionist din domeniul sanatatii sau orice informatii continute pe sau in orice eticheta sau ambalaj al produsului. Nu trebuie sa utilizati informatiile de pe acest site pentru diagnosticarea sau tratarea oricarei probleme de sanatate sau pentru prescrierea vreunui medicament sau alt tratament. Ar trebui sa va consultati cu un profesionist din domeniul sanatatii inainte de a incepe orice dieta, exercitii fizice sau program de suplimente, inainte de a lua orice medicament sau daca aveti sau banuiti ca ati putea avea o problema de sanatate.

241
10 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.