Palo Santo este un copac salbatic care creste in padurile tropicale amazoniene din Ecuador si Peru.

 

Acest Lemn Sfant apartine aceleiasi familii ca si copalul, smirna si tamaia. Samanii indigeni folosesc lemnul, frunzele si uleiul lui pentru a vindeca trupul si sufletul, pentru a purifica spatiile, pentru a curata energiile negative si pentru meditatie.

 

Palo Santo are proprietati calmante si linistitoare si poarta o energie puternica de vindecare si purificare.

   

AVERTISMENT: Pastrati distanta de siguranta fata de punctul de ardere al conului.  Folositi conurile intr-o zona ventilata.  Persoanele alergice la betisoare parfumate ar trebui sa le foloseasca cu precautie. Poate sa provoace iritatie cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor si animalelor de companie.  A nu se ingera. Evitati inspirarea directa a vaporilor. Spalati-va pe maini dupa ce utilizati conurile. Pastrati ambalajul inchis. In caz de iritatie a pielii, spalati cu sapun si apa. Daca iritatia persista consultati medicul. Asigurati-va ca cenusa cade pe suprafete rezistente la foc. Folositi un suport pentru ardere conuri. Nu este recomandat persoanelor cu probleme respiratorii.

  

Fabricat in INDIA. Cutia contine 8 buc.

Produs Eco si Prietenos cu mediul.

 

Exonerare de responsabilitate:

Produsele/serviciile si afirmatiile facute despre anumite produse sau servicii pe sau prin intermediul acestui site nu au fost evaluate de Ayni Experience SRL si nu sunt aprobate pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informatiile furnizate pe acest site au doar scop informativ si nu sunt destinate sa inlocuiasca sfatul medicului dumneavoastra sau al altui profesionist din domeniul sanatatii sau orice informatii continute pe sau in orice eticheta sau ambalaj al produsului. Nu trebuie sa utilizati informatiile de pe acest site pentru diagnosticarea sau tratarea oricarei probleme de sanatate sau pentru prescrierea vreunui medicament sau alt tratament. Ar trebui sa va consultati cu un profesionist din domeniul sanatatii inainte de a incepe orice dieta, exercitii fizice sau program de suplimente, inainte de a lua orice medicament sau daca aveti sau banuiti ca ati putea avea o problema de sanatate.

238
17 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.