Colonia de Jazmin cu o aroma dulce si incredibila de iasomie. Aroma sa puternică crește stima de sine și optimismul, ameliorează depresia, calmează nervii, relaxează corpul, elimină grijile și ridică spiritul. Este folosita emoțional ca afrodiziac și fizic ca relaxant muscular și analgezic.

Poate intari stima de sine si reuseste sa ne aduca o atitudine mai calda si iubitoare fata de noi insine, potentand adevaratele valori mentale si emotionale, astfel incat sa ne putem bucura de fiecare moment.

Colonia de Jazmin ofera o energie puternica pentru a va sustine rugaciunile si pentru a va pastra altarele si obiectele sacre puternice si curate. Putem pulveriza in spatiul sau incaperea in care locuim, ne rugam sau in timpul meditatiilor, ceremoniilor, binecuvantarilor si ritualurilor.

Aceasta apa parfumata este folosita de samanii peruvieni pentru curatare, vindecare, hranirea ritualurilor si armonizarea lor, dar si pentru echilibrarea si armonizarea campurilor energetice si curatarea spatiilor.

Apele florale sunt excelente pentru curatare, binecuvantare si protectie.

Ideala pentru curatarea spatiului personal / general si curatarea aurelor si campului energetic.

NOTA: Va rugam sa retineti ca acesta poate provoca reactii la cei care au o sensibilitate a pielii mai ridicata. Va rugam sa testati inainte de utilizare. Daca aveti dubii, nu utilizati direct pe piele. Nu este recomandat sa se ingereze.

Origine: Peru
Dimensiune: 221ml
Forma unica a sticlei ofera garantia autenticitatii acestui produs.
Mod de utilizare: Sticla cu pulverizator.

46
12 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.