• Stoc epuizat

Ulei Esential Tamaie

 

Provenienta: India

 

A se feri de ochi,urechi si zone sensibile si a nu se lasa la indemana copiilor.

 

Utilizare cosmetica/aromoterapie (uzul intern nu este recomandat). La nivelul pielii se utilizeaza doar diluat, in ulei caraus (ulei de jojoba, de cocos fractionat, migdale dulci, masline, etc).

 

A se evita expunerea la soare si raze UV 12 ore dupa utilizare

 

Proprietatile uleiului de Tamaie

 

v  Pentru functionarea normala a sistemului respirator, prin combaterea bacteriilor si fungilor

v  Antiinflamator si analgezic, cicatrizant

v  Pentru afectiunile pielii, calmeaza pielea cu probleme, ajuta pielea imbatranita, reduce petele de culoare

v  Folosit din cele mai vechi timpuri pentru conectarea cu sinele spiritual, pentru linistirea si limpezirea mintii si ancorare, pentru deschidere spre rugaciune, si meditatie

v  Sprijina introspectia, util pentru momentele de confuzie sau lipsa de concentrare.

v  Aroma rasinoasa, cu elemente de conifer (in special pin) dar si note lamaioase

 

Recomandari, aplicatii

 

v  Pentru afectiunile la nivelul pielii, aplicat topic, diluat corespunzator

v  Pentru crearea unei atmosfere calme, inaltatoare, de meditatie si ridicata vibrational prind difuzare

v  Se poate aplica diluat in zonele importante precum ceafa, frunte, zone cu puls, inima

v  Ca parfum personal diluat in ulei caraus.

 

Cum se foloseste in cosmetica si aromaterapie

 

v  Diluat in ulei vegetal, aplicat sub forma de masaj general sau localizat

v  Prin aplicare topica la nivelul pielii (diluat in ulei caraus) pentru zonele cu probleme

v  In candela sau vaporizator/difuzor pentru aromaterapie si parfumarea incaperilor

v  Diluat in ulei vegetal sau lapte in bai cu sare

Ulei-Esential-Tamaie

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.