Ulei Esential Scortisoara

 

A se feri de ochi, urechi si zone sensibile si a nu se lasa la indemana copiilor.

 

Uz cosmetic/aromterapie si alimentar (Atentie! Produs foarte concentrat, a nu se utiliza nediluat in cavitatea bucala, deoarece produce arderi).

 

La nivelul pielii se utilizeaza doar diluat, in ulei caraus (ulei de jojoba, de cocos fractionat, migdale dulci, masline, etc).

 

Proprietatile uleiului de Scortisoara

 

v  Antifungic, antibacterian,antiinflamator, acaricid

v  Bun sustinator al sistemului imunitar

v  Adjuvant in tratarea problemelor digestive (lipsa apetitului, flatulenta, constipatie, diaree)

v  Ofera protective emotionala in momente dificile, inspira putere si curaj

 

Recomandari, aplicatii

 

v  Pentru ameliorarea simptomelor de raceala si gripa, prin difuzare sau inhalare

v  Pentru intretinerea sanatatii orale, adaugat in apa de gura sau pasta de dinti

v  Pentru purificarea aerului din incaperi, prin difuzare

 

Cum se foloseste in cosmetica si aromaterapie

 

v  Diluat in ulei vegetal, aplicat sub forma de masaj general sau localizat

v  In candela sau vaporizator/difuzor pentru aromaterapie si parfumarea incaperilor

 

Pentru uz intern se pot dilua 1, max 2 picaturi in miere sau sirop sau in 150 ml de lichid

Ulei-Esential-Scortisoara
4 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.