• Stoc epuizat

Ulei Esential Roinita

 

Provenienta: India

 

A se feri de ochi, urechi si zone sensibile si a nu se lasa la indemana copiilor.

 

Utilizare cosmetica/aromoterapie (uzul intern nu este recomandat). La nivelul pielii se utilizeaza doar diluat, in ulei caraus (ulei de jojoba, de cocos fractionat, migdale dulci, masline, etc).

 

Proprietatile uleiului de Roinita

 

v  Antiinflamator, Antidepresiv, Sedativ

v  Sustine secretia si eliminarea bilei

v  Ajuta la combaterea spasmelor ce pot aparea la nivelul tractului intestinal

v  Remediu impotriva stresului, mentine sanatatea sistemului nervos

v  Adjuvant in scaderea tensiunii arteriale, bun tonic pentru inima, calmeaza bataile inimii si palpitatiile

v  Aroma proaspata, delicata, de citrice, care revitalizeaza si in acelasi timp linisteste si calmeaza simturile

 

Recomandari, aplicatii

 

v  Pentru a imbunatati calitatea somnului, prin difuzare sau prin pulverizare inainte de somn

v  Pentru diminuarea starilor de panica si anxietate prin inhalare, difuzare sau aplicare topica (diluat) pe frunte, tample piept sau umeri

v  Pentru rejuvenarea pielii fetei, se poate adauga in crema sau intr-un pulverizator cu apa

v  Pentru calmarea iritatiilor ce pot aparea la nivelul pielii, prin aplicare topica, diluat

 

Cum se foloseste in cosmetica si aromaterapie

 

v  Diluat in ulei vegetal, aplicat sub forma de masaj general sau localizat, topic

v  In candela sau vaporizator/difuzor pentru aromaterapie si parfumarea incaperilor

v  Diluat in ulei vegetal sau lapte in bai cu sare pentru relaxare si diminuarea efectelor stresului

Ulei-Esential-Roinita

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.