Ulei Esential Ienupar

 

Provenienta: Germania

 

A se feri de ochi, urechi si zone sensibile si a nu se lasa la indemana copiilor.

 

Utilizare cosmetica/aromoterapie (uzul intern nu este recomandat). La nivelul pielii se utilizeaza doar diluat, in ulei caraus (ulei de jojoba, de cocos fractionat, migdale dulci, masline, etc).

 

Proprietatile uleiului de Ienupar

 

v  Antiseptic, astringent

v  Antioxidant, analgezic,antiinflamator

v  Antifungic, usor antibacterian

v  Diuretic, decongestionant al sistemului limfatic, stimuleaza circulatia

v  Curata si protejeaza, alunga energiile si gandurile negative, revitalizeaza si pune lucrurile in miscare

 

Recomandari, aplicatii

 

v  Eficient in tratarea acneei, dermatitei sau eczemelor (diluat in produsele de igiena sau ulei caraus)

v  Efect de curatare a tenului si dezinfectare

v  Pentru stimularea circulatiei, adjuvant in congestia limfatica, varice sau hemoroizi

v  Ajutor in tratarea inflamatiilor si durerilor musculare, artritice si reumatice

v  Previne infectarea ranilor si ajuta la accelerarea vindecarii acestora prin aplicarea topica, diluat corespunzator

 

Cum se foloseste in cosmetica si aromaterapie

 

v  Diluat in ulei vegetal, aplicat sub forma de masaj general sau localizat, topic

v  In candela sau vaporizator/difuzor pentru aromaterapie si parfumarea incaperilor

186
6 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.