Ulei Esential Iasomie

 

Provenienta: India

 

A se feri de ochi,urechi si zone sensibile si a nu se lasa la indemana copiilor.

 

Utilizare cosmetica/aromoterapie (uzul intern nu este recomandat). La nivelul pielii se utilizeaza doar diluat, in ulei caraus (ulei de jojoba, de cocos fractionat, migdale dulci, masline, etc).

 

Proprietatile uleiului de Iasomie

 

v  Anxiolitic, sedativ

v  Antioxidant, potential adjuvant in combaterea ulcerului gastric

v  Antiseptic si cicatrizant

v  Antispasmodic eficient pentru combaterea problemelor sistemului uterin si urinar

v  Afrodiziac cu potential de stimulare a libidoului

v  Contine compusi chimici naturali care cresc nivelul de endorfine, dopamine si serotonina

 

Recomandări, aplicații

 

v  Ajutor in situatiile de surmenaj si presiune psihica si pentru combaterea starilor de depresie, anxietate si a manifestarilor obsesiv compulsive

v  Adjuvant in tratarea afectiunilor pielii (acnee, ulcer sau plagi)

v  Pentru reglarea sistemului reproductiv feminin, ca adjuvant in afectiuni precum endometrioza, infertitiliate, sindrom premenstrual

v  Pentru usurarea traumei in caz de travaliu prelungit. De asemenea, poate stimula productia de lapte

v  Pentru parfum personal, aplicat topic diluat

 

Cum se folosește în cosmetică și aromaterapie

 

v  Diluat în ulei vegetal, aplicat sub formă de masaj general sau localizat, topic

v  In candelă sau vaporizator/difuzor pentru aromaterapie și parfumarea încăperilor

v  Diluat in ulei vegetal sau lapte in bai cu sare pentru relaxare si vitalizare

 

Ulei-Esential-Iasomie
20 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.