Ulei Esential de Fenicul

 

Provenienta: Germania

A se feri de ochi, urechi si zone sensibile si a nu se lasa la indemana copiilor.

 

Utilizare cosmetica/aromaterapie (uzul intern nu este recomandat). La nivelul pielii se utilizeaza doar diluat, in ulei caraus (ulei de jojoba, de cocos fractionat, migdale dulci, masline, etc).

 

Proprietatile uleiului de Fenicul

 

v  Drenant

v  Tonic general

v  Antispasmodic

v  Emenagog, estrogenic

v  Stimulent al apetitului, digestive

 

Recomandari, aplicatii

 

v  Pielea acneica, grasa si inasprita poate fi ajutata de uleiul esential de grapefruit

v  Pentru dureri si tensiune musculara cauzata de stres, epuizare sau efort masati local uleiul diluat corespunzator.

v  Efect de relaxare si incalzire asupra sistemului muscular puteti masa local inainte de antrenamentele la sala cu scopul incalzirii musculare.

v  Poate fi un bun aliat pentru persoanele suferinde de bulimie daca este inhalat.

v  Antioxidant

v  Antiinflamator

v  Antibacterian

 

Cum se foloseste in cosmetica si aromaterapie

 

v  Poate fi inclus ca ingredient intr-o serie de compozitii: creme anhidre, creme emulsificate, lotiuni si lapte de corp, unt de corp, balsamuri, masti, frectii si creme capilare, sampoane, sapunuri

v  Poate fi combinat simplu cu un ulei vegetal, folosindu-se ca ulei de masaj

v  Pentru dureri musculare, crampe si zone tensionate, se va efectua masaj local cu un balsam sau ulei vegetal in care este inclus uleiul essential.

v  Pentru tulburari ale sistemului nervos, se va efectua masaj pe plexul solar sau pe spate si coloana vertebrala; uleiul sau crema de masaj se poate aplica si pe incheieturi

v  In apa de baie, solubilizate in prealabil sau diluate in lapte sau peste o portie de sare de baie dispersata in cada

v  Prin vaporizare sau difuzare aeriana pentru aromaterapie si parfumarea incaperilor

Ulei-Esential-Fenicul
13 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.