Ulei Esential Cuisoare

Provenienta: Germania

A se feri de ochi, urechi si zone sensibile si a nu se lasa la indemana copiilor.

 

Utilizare cosmetica/aromoterapie (uzul intern nu este recomandat). La nivelul pielii se utilizeaza doar diluat, in ulei caraus (ulei de jojoba, de cocos fractionat, migdale dulci, masline, etc).

 

Este un ulei puternic, cu potential iritant, este recomandata folosirea in concentratii mici

 

 

Proprietatile uleiului de Pin

 

v  Antifungic, antibacterian, antioxidant

v  Antiviral

v  Anticoagulant

v  Antidepresiv, ajutor in starile de slabiciune emotionala si lipsa a increderii in sine

 

Recomandări, aplicații

v  Adjuvant in combaterea infectiilor fungice sau micotice, diluat puternic

v  Pentru mentinerea sanatatii cavitatii bucale, ameliorarea durerilor de dinti si infectiilor bucale, amestecat in apa de gura (max 1 picatura)

v  Amestecat in produsele de igiena pentru combaterea infectiilor pielii

v  Pentru diminuarea durerilor si inflamatiilor musculare, diluat in uleiul de masaj

 

Cum se folosește în cosmetică și aromaterapie

v    Diluat în ulei vegetal, aplicat sub formă de masaj general sau localizat, topic

v    In candelă sau vaporizator/difuzor pentru aromaterapie și parfumarea încăperilor

Ulei-Esential-Cuisoare
4 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.