Palo Santo “Lemnul Sfant” este un lemn sacru care provine din America de Sud.  Se crede ca atunci cand este ars fumul are putere de curatare si terapeutica de vindecare. De asemenea stimuleaza creativitatea si curata energia negativa.

 

Timp de secole, incasii, samanii, vindecatorii si comunitatile indigene din America de Sud au folosit aceasta forma puternica de medicina a plantelor pentru curatarea energiei, vindecare si purificare spirituala.

 

Traditia antica spune ca iarba dulce este reprezentarea Mamei Pamant, de multe ori impletita in trei suvite ce reprezinta Iubire, Blandete si Onestitate. Da o aroma dulce si persistenta. Arderea acestor betisoare atrage energia pozitiva in spatiul vostru.

  

100% FACUTE CU PALO SANTO AUTENTIC

INFUZATE CU ENERGIE POZITIVA

RULATE MANUAL

100% VEGAN

 

AVERTISMENT: Pastrati distanta de siguranta fata de punctul de ardere al betisorului.  Folositi betisoarele intr-o zona ventilata.  Persoanele alergice la betisoare parfumate ar trebui sa le foloseasca cu precautie. Poate sa provoace iritatie cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor si animalelor de companie.  A nu se ingera. Evitati inspirarea directa a vaporilor. Spalati-va pe maini dupa ce utilizati betisoarele. Pastrati ambalajul inchis. In caz de iritatie a pielii, spalati cu sapun si apa. Daca iritatia persista consultati medicul. Asigurati-va ca cenusa cade pe suprafete rezistente la foc. Folositi un suport pentru ardere betioare. Nu este recomandat persoanelor cu probleme respiratorii.

 

Fabricat in INDIA.

 

Exonerare de responsabilitate:

Produsele/serviciile si afirmatiile facute despre anumite produse sau servicii pe sau prin intermediul acestui site nu au fost evaluate de Ayni Experience SRL si nu sunt aprobate pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informatiile furnizate pe acest site au doar scop informativ si nu sunt destinate sa inlocuiasca sfatul medicului dumneavoastra sau al altui profesionist din domeniul sanatatii sau orice informatii continute pe sau in orice eticheta sau ambalaj al produsului. Nu trebuie sa utilizati informatiile de pe acest site pentru diagnosticarea sau tratarea oricarei probleme de sanatate sau pentru prescrierea vreunui medicament sau alt tratament. Ar trebui sa va consultati cu un profesionist din domeniul sanatatii inainte de a incepe orice dieta, exercitii fizice sau program de suplimente, inainte de a lua orice medicament sau daca aveti sau banuiti ca ati putea avea o problema de sanatate.

227
21 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.