• Stoc epuizat

Ulei Esential Cajeput

Provenienta: Germania

A se feri de ochi,urechi si zone sensibile si a nu se lasa la indemana copiilor.

                                                   

Utilizare cosmetica/aromoterapie (uzul intern nu este recomandat). La nivelul pielii se utilizeaza doar diluat, in ulei caraus (ulei de jojoba, de cocos fractionat, migdale dulci, masline, etc).

 

Proprietatile uleiului de Cajeput

 

v  Antiseptic, antibacterian, antiviral si antifungic, sustine sanatatea plamanilor, usureaza congestia si previne infectiile cailor respiratorii
v  Analgezic eficient in tratarea durerilor si spasmelor musculare
v  Efect repelent, util pentru indepartarea insectelor
v  Ajuta la concentrare, claritate, inveseleste
v  Aroma proaspata, camforoasa, ierboasa, usor fructata

 

Recomandari, aplicatii

v  Pentru decongestionarea cailor respiratorii, prin inhalare sau aromaterapie
v  Pentru a preveni raspandirea infectiilor bacteriene, fungice sau virale, prin difuzare
v  Ameliorarea durerilor articulare, reumatice sau musculare prin masaj
v  Prin inhalare in baie de abur, pentru combaterea problemelor gastro intestinale
v  Pentru indepartarea insectelor, in difuzor

 

Cum se foloseste in cosmetica si aromaterapie

v  Diluat in ulei vegetal, aplicat sub forma de masaj general sau localizat
v  In inhalatiile cu abur in cazul congestiei cailor respiratorii sau problemelor gastro intestinale
v  In candela sau vaporizator/difuzor pentru aromaterapie si parfumarea incaperilor precum si pentru indepartearea insectelor
v  Diluat in ulei vegetal sau lapte in bai cu sare pentru ameliorarea simptomelor de raceala, epuizare, dureri articulare sau musculare sau in caz de circulatie slaba
 

 

178

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.