• Stoc epuizat

Colonia de Lavanda este un produs care poate fi folosit in diferite moduri. O putem folosi ca apa de toaleta, astfel incat mirosul de lavanda sa-I determine pe cei din jurul nostru sa se relaxeze, sau chiar pe noi insine,sau in momentele de tensiune si presiune, precum realizarea unui proiect etc.

 

Puterea de relaxare a lavandei functioneaza si ca aromoterapie, inundandu-ne toata casa cu mirosul ei caracteristic, relaxandu-ne in situatii nervoase, sau daca suntem predispusi la migrene, ne va ajuta sa le atenuam putin durerea.

 

Este buna si pentru persoanele cu insomnie, datorita senzatiei de relaxare oferita de parfumul inconfundabil de lavanda, se vor putea odihni mult mai bine noaptea.

 

Lavanda este o planta medicinala foarte versatila deoarece poate fi consumata in diferite moduri, pe langa faptul ca ajuta la diferite probleme de sanatate, precum depresia sau anxietatea, ne mai ajuta si la:

·         Stabilizarea batailor inimii.

·         Relaxarea.

·         Imbunatateste calitatea somnului

·         Reduce stresul

·         Ajuta la combaterea depresiei

 

NOTA: Va rugam sa retineti ca acesta poate provoca reactii la cei care au o sensibilitate a pielii mai ridicata. Va rugam sa testati inainte de utilizare. Daca aveti dubii, nu utilizati direct pe piele. Nu este recomandat sa se ingereze.

Origine: Peru
Dimensiune: 221ml
Forma unica a sticlei ofera garantia autenticitatii acestui produs.
Mod de utilizare: Sticla cu pulverizator.

Colonia-de-Lavanda

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.