Ulei Esential Brad Ace

Provenienta: Germania

A se feri de ochi,urechi si zone sensibile si a nu se lasa la indemana copiilor.

Utilizare cosmetica/aromoterapie (uzul intern nu este recomandat). La nivelul pielii se utilizeaza doar diluat, in ulei caraus (ulei de jojoba, de cocos fractionat, migdale dulci, masline, etc).

 

Proprietatile uleiului de Ace de Brad:

v  Efect bactericid, antiinflamator si decongestionant

v  Util pentru tratarea problemelor cailor respiratorii (bronsite, faringite, sinuzite)

v  Stimuleaza sistemu imunitar si sistemul circulator

v  Stabilizeaza si ridica moralul

 

Recomandari, aplicatii:

v  Pentru decongestionarea cailor respiratorii si plamanilor, prin inhalare sau aromaterapie
v  Ameliorarea durerilor articulare, reumatice sau musculare prin masaj
v  Adjuvant in tratarea infectiilor urinare
v  Efect tonic, ridica moralul si induce o stare de bine si calm

 

Cum se foloseste in cosmetica si aromaterapie:

v  Diluat in ulei vegetal, aplicat sub forma de masaj general sau localizat
v  In inhalatiile cu abur in cazul congestiei cailor respiratorii
v  In candela sau vaporizator/difuzor pentru aromaterapie si parfumarea incaperilor
v  Diluat in ulei vegetal sau lapte in bai cu sare

176
8 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.