Tinctura de Salvie stimuleaza secretia bilei de catre celulele hepatice, scade usor tensiunea arteriala si este benefica si in caz de sindrom premenstrual, respectiv in tulburari de menopauza (amelioreaza bufeurile si transpiratiile nocturne).

 
Folosit extern, sub forma de gargara sau ca apa de gura, extractul din frunze de salvie este benefic in stari inflamatorii ale gurii, gatului si amigdalelor, uleiurile sale volatile calmand mucoasele. In acest sens, el se poate utiliza in: inflamatii generale ale gurii (stomatite), in caz de gingii inflamate si sangerande (gingivite), in caz de ulceratii bucale (afte). 

 

Mod de utilizare:

Intern - adulti si tineri de peste 15 ani, cate 25 - 30 de picaturi, de 3 ori pe zi, inainte de masa, diluate in 100 ml apa (jumatate de pahar). Copii intre 7 si 14 ani: 1/2 din doza adultului.

Contribuie la:   functionarea normala a sistemului hormonal prin eliminarea disconfortului care apare la menopauza; buna functionare a tractului intestinal; eficient in caz de iritatie a gatului si faringelui, cu efect placut asupra corzilor vocale.

 

Contraindicatii: alergie la Salvie / plante din Fam. Laminacee, persoane carora le este interzis/limitat consumul de alcool, copii, sarcina si alaptare.

Tinctura-De-Salvie-100-ml
5 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.