Consumate intern, preparatele pe baza de papadie contribuie la functionarea normala a sistemului hepato-biliar, prin stimularea producerii si eliminarii de bila, normalizarea secretiilor digestive: gastrice, pancreatice si intestinale, cresterea poftei de mancare, eliminarea lichidelor retinute in exces in corp, accelerarea tranzitului intestinal, detoxifierea organismului, precum si protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

 

Astfel, extractele pe baza de papadie se utilizeaza ca adjuvant in: anorexie, dischinezii biliare, colecistite, stimularea secretiilor pancreatice, indigestii, insuficienta hepatica, hipercolesterolemie, litiaza renala si biliara, gastrite hipoacide, obezitate (in curele de slabire elimina edemele si grabeste tranzitul intestinal), constipatie, anemie, afectiuni renale, guta.

 

Mod de utilizare:

Intern - adulti si tineri de peste 15 ani, cate 25 - 30 picaturi de 3 ori pe zi, inainte de masa, diluate in 100 ml apa. Copii intre 7 si 14 ani: ½ din doza adultului. A se agita flaconul inainte de utilizare!

 

Contribuie la:  sustinerea digestiei, a functionarii tractului intestinal prin efectele asupra florei intestinale, mentinerea echilibrului fiziologic al stomacului.

 

Contraindicatii: alergie la Papadie/plante din Fam. Asteraceae, persoane carora le este interzis/limitat consumul de alcool, copii, sarcina si alaptare.

150
3 Produse

Din aceeasi categorie

16 alte produse din aceeași categorie:
Product added to compare.